Konu: Dj Ateş şarkı sözleri Cuma Ara. 19, 2008 5:34 pm
Dj Ates - Bebek Gözlüm
O bebek gözlerinde buldum hayatı Anladım ki ben senmişim Hep seninmişin hep Senin Sende Benim bebek Gözlüm
Sahimi Bu Gözlerin Gözlerinde Titrerim bak tutuştu yanıyor Ellerinde ellerim
Yetmez Zaman Yanında KAnımsın Damarımda Sanma Sölemek Kolay CAnımsın Sen Canımda
Gözlerinde GöRdüm Kendimi ve Hissederdim Sevgimi Ve Dilimden De Düşmeyen o yek ismini Tek Bakısta Yaktı icimi bir tebessüm Kiraz Dudaklarınla Çeldin Aklımı Sen bu aşk sandalında YIldızlara bir Sorsam Seni de GösterirLer Yerini Senin Yerindir , Yüreqimin En Derin Yeri Ve orda Saklı kaldı Aklı aldı Çaldı Gönlümü Ve Bende ilk Görüşte Talip oldum buldum hayatımın anlamını
Kaldım Dört Duvar İcinde Yalnız olmak zordur Bilir misin ki O bebek gözlerin Cıkmıyor ki aklımdan Uzaklarda olsan farketmez zaten hep benimlesin bırakmam ömrüm boyunca Sen Benim Yeminimsin Güller Kopmadıkca dahada güzeldir onun dalında Sende kopmadıkca herşey güzel benim yanımda o Gözlerini Kıskanmadaktan Yoruldu Benim Gözlerim ve Bakma Aynalarda dayanamaz oldu Seni Özledim
Yetmez Zaman Yanında KAnımsın Damarımda Sanma Sölemek Kolay CAnımsın Sen Canımda
Yanında kalsam seyrederdim doyamadan ben saatlerce Gözlerinden bir Isık yansır kalbime gitmedikce Aşkı senle yaşamak yaşlı gözlerine dokunmak Ah bi beraber olsak ve ölene kadar da ayrılmasak Sonsuz olsa dünya sen ve ben ve en derin hayallerimle Gercekleşecek dünyamızda sevgimizde aşk doLu bu kalbimizle Gökyüzünde turlar atsak yorulmasak ve el ele dolassak bulutlara uzansak Her günümde sen yanımda her adımda sen canımda bir gülümse tek hayata Sor Garibeyen aşkımla taştı sabrım haydi artık geliyorum senin yanına Allahıma sükürler olsun yaratmış seni benim adıma
Sahimi Mi bu Gözlerin Be Gözlerinde Titredim de Bak Tutustu Yanıyor Ellerinde Ellerim
Sen Yokken kalbim benzer aynı tıpkı bir boş sokak
GeCeveKaN
Konu: Dj Ates - Beddua [ft Darbeli Tepki 27 & Dj Aleyna] Cuma Ara. 19, 2008 5:35 pm
Dj Ates - Beddua [ft Darbeli Tepki 27 & Dj Aleyna]
[Dj Ates] Yaniyor icim, agliyor gozlerim, titriyor bedenim Yaziklar olsun sana Allah belani versin Ben seni sevdim ama sen beni sevmedin be zalim…
[Darbeli Tepki 27] Sensiz sevgisiz kalmisim bir basima Hic aldirmiyorsun doktugum gozyasima Hasretten olu yazili mezar tasimda Acilara bogdun umrundami senin Ilk zamanlar seni seviyorum demistin Birakmam seni diyip yemin etmistin Sonra durup dururken neden degistin Gunlerim sayiliyor umrundami senin Ben unutmadim sevda yeminlerimizi Tum gunlerden guzel gecen gunlerimizi Umut derinde yurudugumuz gemimizi Ama gulmeyi unuttum umrundami senin Simdi tum denizlerde gemilerim batti O cok guvendigim yarim askimi satti Felek beni benden alip mechule atti Simdi ben yokum umrundami senin Sansin sana sansizligim bana kaldi Kalbim daga sevdani tasiyan bir hamaldi Gonlumden alacagini fazlasiyla aldi Bana dert kaldi umrundami senin Tum bunlari hakettim seni sevdigim icin Bunca cektigim aci senin mutlulugun icin Hala yasiyorsam bilki bir tebessum icin
[Dj Ates] Seni cok sevdim kalbime sakladim Askim bana buyuk yanlis yaptin Sana taptim sana inandim Sahte tebessumlerine kandim Bedduam olsun bu parca sana Damarlarin catlasin sesimi duydukca Olurken bakarsin surekli saga sola Kimseler okumasin pesine Fatiha Yaziklar olsun kahpe sana Yaziklar olsun beni sattin ya Cikma bundan sonra karsima Kahpe yazdim senin alnina Muhtac olasin dusmana gavura Lanet olsun seni dogurana Neden yasiyorsun anlamadim hala Senin varligindan rahatsizim anla Onceden senle hayalimiz vardi Icinde nefret degil sevgi vardi Kalmadi inan eseri kalmadi Sevgimin yerini nefret aldi Ben seni guzelim cikarsiz sevdim Bitirdin askimi sevgimi bilemedin Soyle hic mi sizlamaz cigerin Sende yok ki yansin kalbin Paraya tapan o igrenc gozlerin Yaz gunlerinde titresin bedenin Mezarini kazacak bu sozlerim senin Allahim belani versin Donerim dolasirim bu sozleri soylerim Sana yakisanda bu sozler zalim Bitsin artik bu oyun bitsin Allah senin belani versin
Ask dedigin her insanda yalan Aski yasiyorum diyen insan kendini kandiran Bende kendimi kandirdim... Bir zalime inandim Yandim yandim ates gibi yandim...
GeCeveKaN
Konu: Dj Ates CGS vs Familia Tokat Bir Daha Sevmem Cuma Ara. 19, 2008 5:37 pm
Dj Ates CGS vs Familia Tokat Bir Daha Sevmem
Sende mi dostum sende mi kapattın kalbini aşklara Aşk mı aşklar moda olmuş sahte yüreklerde yemin ettim sevmem, sevmem bir daha...
Bir daha sevmem kimseyi kalbim yandı aşklardan Aldatan kandıran hep beni buldu bu hayatta Sanki çok güldüm ya sevmem ki bir daha...
Ayrılık gerekti aşk bitince Herkes ayrı yolda can içinde kalmalıydı O da gitti sonunda Mutluluk masal birtanem gülmek ise bir hayal Seven insan der mi hiç aşkım sana hoşçakal Bir yalandı sevgi sözün kahpe ruhun bir yalan Bırakıp gitmek basit terketmekse bir olay Yürekte başlar aşkın temeli sana göre çok kolay Bozulma hiç boş yere sözlerimde anlam çok Somurtma hiç boş yere gözlerinde anlam yok Bitti artık pişman olma Senin tercihindi belki bir zamanlar aşkının yalan gerçeğiydi ihmalin yüzünden kaldık ayrı yollarda İlk değildin son oldun bu kahpe dünyada Yeminim olsun asla sevmem bir daha ve son defa Kaybolan bu ömrümde zebani oldun Lanet olası kişiliğin içimde nefretimle doldu taştı Aşkı yaşamak istemekti belki yanlış adamı vurdun Yok telafi bedduanla kahrol emi Vicdan azabı çekerken bir seferde mahvolursun dilerim insan olsan yapmazdın Gel de gör bi halimi tıpkı oldum ben nakavt Dj Ateş FamiLia ToKaT...
GeCeveKaN
Konu: Dj Ates - Bu Şehrin Geceleri Cuma Ara. 19, 2008 5:38 pm
Dj Ates - Bu Şehrin Geceleri
Bu Şehrin Geceleri beni benden alıyor yüreğimde bir kıpırtı kalbim birini seviyor benim yari canım yarim canım kurban sana yarim ölürüm iste bitanem ölümene sevdim sevigilim Yüzünde bir tebessüm aşkı başlatan bi kor ve nedeni bellidir güzel olan her bişeyde zor kaç gün ömrümüz var hiç bilinmez olsun bir dakika kalsa bile sen benim yanımda olsun isterim Haykırsam seni dağları bile duysam ben sana doysam aşkından koşan aklım geçen aklım sana düşkünüm aşkım kaçsak dağlara bu şehri terketsek vede geçsek engel olan yolları,bestelenen her parçada sen varsın bunu biliyorsun zaten birtanem, seni ne kadar sevdiğimi bi sen birde allah bilir gözlerinde ışıltı var vede gülüyor içten içten yedi bitirdi geçtim kendimden eskiden ürkek vede hep korkan birisiydim ben beni yeniden güldüren sebebim oldun sen kanayan yarama melhem oldun acıyan canıma can oldun kanımada girdin baglanmamak imkansız sen teksin sana kurban,canım emin ol ben hep yanındayım Bu Şehrin Geceleri beni benden alıyor yüreğimde bir kıpırtı kalbim birini seviyor benim yari canım yarim canım kurban sana yarim ölürüm iste bitanem ölümene sevdim sevigilim
Bu sehrin geceleri baskadır hüzünleri sokak ışıklarında sevenlerin isimleri yıldızlara bakınca gelir aklıma biri beni benden ediyor,BU SEHRİN GECELERİ,sevgi ve aşkın yeri loş ışıga bürünmüs kaldırımlar üzerine çiçekçiler büzülmüs benim çiçeğim gül benim çiçeğim özel benim bi aşkım var dünyadan güzel Dilimden hiç düşmüyorki isminin heceleri deli divane ediyor tebessüm edişleri sevgili yarim biricik aşkım yüreğim carpar seni gördükçe tutusurum alevinle ve şimdi soruyorum yanarmısın benimle Bu Şehrin Geceleri beni benden alıyor yüreğimde bir kıpırtı kalbim birini seviyor benim yari canım yarim canım kurban sana yarim ölürüm iste bitanem ölümene sevdim sevigilim Bu Şehrin Geceleri beni benden alıyor yüreğimde bir kıpırtı kalbim birini seviyor benim yari canım yarim canım kurban sana yarim ölürüm iste bitanem ölümene sevdim sevigilim
Askla dolu yuregim acilinca derince Hasret yarasi kanar agir agir gonlumde Yangin yerine doner hayat olur iskence Hasret atesi yanar alev alev gonlumde Zaman durduda sanki gunler dusmez takvimden Umut beklemez artik gecmeyen saatlerden Eziyetti bu gunler yas dokuldu gozumden Neler cektim sen yokken neler cektim bir bilsen Estikce eser bosta dinmez ozlem ruzgari Her mevsim kisa doner omrum gormez bahari Yesermeyi istiyen o incecik dallari Sensizligin acisi solduruyor gonlumde Kabus dolu geceler buz akan ter icinde Sabah bosuna bekler karanligin pesinde Durmaz yorgun bedenim dizlerimin ustunde Cevirdin sen zalim beni cevirdin harabeye
Bu aksamin sonunda yalniz kalan ben oldum Gunden gune eriyip bir gul misali soldum Bunlari haketmedim sadece seni sevdim Bir oluden beterim bak iste gor eserin Bana yemin etmistin hep beni sevecektin Hani o yeminlerin meger yalanmis sevgin Nasilda kandim sana cok inandim askina Sensiz ne hallerdeyim donde bir bak ardina Kaderime lanet olsun sensizlikle son bulsun Dayanamiyorum ama yine yanimda yoksun Istemiyorum dunya sensiz donmesin dursun Sensiz yasamaktansa sensizlik ecel olsun Azraile ismarlattim 184luk mezar Bu aci bendeyken bu diz durmadan yazar Isyan etmiyorum simdi yalnis anlama beni Soracagim birgun senden bunlarin hesabini
Konu: Dj Ates - En Büyük Aşkım Cuma Ara. 19, 2008 5:46 pm
Dj Ates - En Büyük Aşkım
Adına siirler yazıp duruyorum (seviyorum be) Gözumden yaslari akıtıp aglıyorum (anlayan nerde) Sana anlatmak icin icim icimi yiyiyorum (off off) Senin haberin yok seni cok seviyorum (cok seviyorum) Gittigin yollara bakarak agliyor Hasretinle yanıp kavruluyorum Yokluguna artık dayanamıyorum En büyük askım sensin Tek sevdigimsin çiçegim Rüyamda gördügüm meleğimsin Yanımda yoksun bebegim Sen olmasan yanımda yoksan Yasarmıyım bebeğim
Sen olmasan kalbim atmaz Sen olmasan bu can yasamaz Imkansiz… Sen yoksan hayat sensiz olmaz
Hayatımın anlamı sensin güzelim Söyle senden baska kimi seveyim Bırakıp gidersen yasarmiyim bebeğim Gözlerinin ici benim cennetim Senin icin ölüyorum bunu bilmiyorsun Senin icin yanıyorum görmüyorsun Sen sevmesen görmesende Ben seni cok ama cok seviyorum Sen olmasan bu kalp atmaz Sen olmasan bu can yasamaz Imkansiz bebegim imkansiz Sen yoksan hayat sensiz olmaz Yıllanmis sarap gibi icimdesin Beni yakiyorsun hep sevgilim Sevmek günah haram mi söyle Neden senin bu sitemin böyle Zorlama bosuna seni bırakamam Sensiz olamam inan nefes alamam Kaderim sensin melegimsin benim Sende beni seversin cicegim Benden baskasi inan seni sevemez Benim kadar kimse önünde egilmez Sen olmasan olmaz hayat Sensiz günler berbat bayat
Sen gittin bense hüzün ekledim gecelerime uzun sürdü esaretim Ne tadim kaldi nede cekip gidecek cesaretim Zincirlere vurdum duygularimi Kapılarını kapattım yüregimin senden sonra Bu ask öyle bir ask ki taa ki besikden mezara Oysa sen gittin güzelim bense sensiz sacmalıklarla dolu Adeta bir kitap gibi… adeta bir kitap gibi Aklımda yüzlerce sorular var Dönermisin? Dönmezmisin? Sende severmisin? Yoksa sevmez sevmezmisin?
Bir deli yürek acısındayım Bak yine kara odalardayım Bir gece kadar yakınındayım Sen benim canımdasın Karsımda duran aynadasın Cevremdeki duvardasın askım Heryerde sen varsın Yere akan gözyasımda Damarımda gezen kanımdasın Askımsın herzaman aklımdasın
GeCeveKaN
Konu: Dj Ateş - Neden Salı Ara. 23, 2008 5:58 pm
Dj Ateş - Neden
sende yaktin beni acimadan sattin beni neden neden neden neden birakipta gittin beni sozumuz vardi unuttun hani beni seviyordun neden neden neden neden beni boyle sensiz koydun
karardi dunyam karardi omrum vurdun bir simsek gibi zindana donderdin dunyami mahvettin gencligimi birdaha sevme calma kapimi azrail gibi aldin canimi yasarken oldum katilim oldun mahvettin beni yerlere vurdun dostuma dusman ettin zalim listeme yazdim seni disslerim dusmanin olsun dostun dilerim kirilsa kalbin belkide gulerim malatya styla, tokat familia dj kral, 03 mustafa, dj ates ve oguz
dinle beni dinledikce gozlerin yasla dolsun dilerim Allahimdan yatagin mezar olsun yavas yavas soyluyorum kulagin iyi duysun sevdigimdin onceden simdi dusmanim oldun kendini kolla bence kac git istemiyorum seni cevrende bakip insanlik kiniyorum ben seni zavalli insan zavalli mahluk kalacak ismin bende yakacagim bu gece bendeki resminide
sende yaktin beni acimadan sattin beni neden neden neden neden birakipta gittin beni sozumuz vardi unuttun hani beni seviyordun neden neden neden neden beni boyle sensiz koydun
kahrolsun sevgine kandim ben mahvoldum gecelerim isyan lanet olsun yalanla basladi kalbimi tasladin oldum husran sen katil kalbimi olduren hayata kusturen sen zalim ben sevgine sadik askina candanken oldun sen hain gozlerinin tek perdesi bensem cekmemeliydin restini bak ben herseyi goze almistim ama sen gittin gordun dunyanin tersini aslinda hersey bir hic ugruna yok olamazdi solamazdi gunumuz batamazdi bizim gunesimiz herzman parlamaliydi caresiz kaldim yolumu bulamadim ihanet ettin askina mahluk durma zamani kaderime yapsin Allah seni bildigi gibi yapsin bir cumlede senin olmayan askina inandim iste nasil zehir ettin insafsiz bu kalp denilen sey hayvanlardada var bu ne bizim eziyet dunyanin bir seferide olsa sen asla karsima cikma yasamin nar yatagin har mezarin dar olsun arkana bakma sen varken dunyam bana olmus zindan gormedin sevmistim seni arkana bakmadan yaktin gittin sonrada terkettin beni
GeCeveKaN
Konu: Dj Ates - GuRuR Salı Ara. 23, 2008 6:00 pm
Dj Ates - GuRuR
gururun var senin sevemessin güzelim sözlerin ezberim adım gibi bilirim benim ol benim kal kalbimde yerini al görmüyor ki gözlerim aşkım sana hoşçakal
Mutlu olmak herkesin bir amacıdır Ve senle başlayan bu yolda aşkı görmedim ben Ancak içimdeki bu sancı dinmedi ve dinmez zaten ölene dek Ben beklerim senide ancak beni de sevene dek Aklım kalmadı ki askım son kez gel de tut elimi Kalbimin en derin yerinde en serin yerinde en sefali en güzel bakışların ve sözlerin bir kez olsun gitmiyor o güzel gözlerin Taklit aşkı istemem ben gerçek varken sende istemezdin Noldu zor mu geldi çek git o zaman istediğine Pişman olursan bir gün bende istemem seçim senindir Güzelim ben seni şimdi beklerim
gururun var senin sevemessin güzelim sözlerin ezberim adım gibi bilirim benim ol benim kal kalbimde yerini al görmüyor ki gözlerim aşkım sana hoşçakal
Eski günlerin sen özleminde kalmış olabilirsin Ancak yapmadan önce düşünmeliydin Aşk mı kaldı artık yaşta geçiyor zaten geceme matem her günüme Lanet oldum senin yüzünden ben hikamet olamadım Evlilikti planımız ve senle yaşamamın mutluluğu beni de bitirecek ve Alevi sönecek bana da söylemiştin aşkım seviyorum ve istemem başkasını Bakıyorum ki şimdi başkasıyla farklı aşktasın İçimi taşlayan bu şeytanın dediğine uymamaktan Hep'te afra tafra başladım Ancak istemezdim böyle olsun söyledim ve dinleseydin Bebeğim ben her gece sadece senin için ağladım!!!...
Gözlerimden damlayan bu yaşlar geceme şahit oldu Sevebilirdin Ancak gittin işte bu gönlüm harab oldu Belki bir akşamüstü avuçlarında sevgin olsam Zaten bende gitmiştim senden ayrı bir yola Mutluluktu sahte aşkın ismi sende kaldı hepsi geçti Ağlamak yok artık sana da geldi ayrılığın gerçeği Affeder miyim bilmem ama yaptığın bir hataydı son defada olsa yüzünü görmek bin cefa Kaderi yenmek zordur işte bundan bir ders almalıydın Aklım uçtu gitti sende kaldı yok ki çare Sevmek olsa gerek ve aşkı buldum sevdim başka yari Bende mutlu oldum artık sana da hoşçakal!!!
gururun var senin sevemessin güzelim sözlerin ezberim adım gibi bilirim benim ol benim kal kalbimde yerini al görmüyor ki gözlerim aşkım sana hoşçakal.(2)
Seviyorum deme sakın sözlerine hiç kanamam Ne sevgin kaldı ne aşkın artık sana inanamam
Dinmedi yagmur bitmedi sevgin gözlerim aglar gelecek birgün sensizken beklerdim tek başıma yalnızken gecti bak yaşıma anlatmak mumkun beklide bana tekrar dönsen her şeysin sen eskide kaldı unutalım aşkım kalmadı sabrım unutamadım tekrar dön bana ol yarim senden baskası olamaz sen gerçeksin kalbimi feth eden beni benden alan sensin ugruna can verdim benim meleğim duramadım yoklugunda geldiğine inanamadım sevgime en layık kişi sensin bundan gayri sevemem ben hiç kimseyi güneşin aydınlatacak karanlık içimi bedenimi terk etmeyecek biri sensin eskisi gibi olacak aşkımız ancak ayrılmak yok bana içten bir söz vermen gerekir lakin her şey eskisi gibi olabilir bilmem günahımın bedelini sevmek suctan sayılabilir zamanım kalmadı birgün azrail calacak kapımı senden ayrılmak bana zor gelebilir eskide yasana anılar birden yok olabilir insafsız aşk acısını ben çektim sendeki sevgin yetmedi nafile zaten ben baştan beri yapamadım asla inanamadım
Seviyorum deme sakın o sözlere hiç kanamam Kalmadı güvenin kalmadı hatrın nefretim oldu ismin bende Artık sana inanamam
Seviyorum deme sakın sözlerine hiç kanamam Ne sevgin kaldı ne aşkın artık sana inanamam
Dinmedi yagmur bitmedi sevgin gözlerim aglar gelecek birgün sensizken beklerdim tek başıma yalnızken gecti bak yaşıma anlatmak mumkun beklide bana tekrar dönsen her şeysin sen eskide kaldı unutalım aşkım kalmadı sabrım unutamadım tekrar dön bana ol yarim senden baskası olamaz sen gerçeksin kalbimi feth eden beni benden alan sensin ugruna can verdim benim meleğim duramadım yoklugunda geldiğine inanamadım sevgime en layık kişi sensin bundan gayri sevemem ben hiç kimseyi güneşin aydınlatacak karanlık içimi bedenimi terk etmeyecek biri sensin eskisi gibi olacak aşkımız ancak ayrılmak yok bana içten bir söz vermen gerekir lakin her şey eskisi gibi olabilir bilmem günahımın bedelini sevmek suctan sayılabilir zamanım kalmadı birgün azrail calacak kapımı senden ayrılmak bana zor gelebilir eskide yasana anılar birden yok olabilir insafsız aşk acısını ben çektim sendeki sevgin yetmedi nafile zaten ben baştan beri yapamadım asla inanamadım
Seviyorum deme sakın o sözlere hiç kanamam Kalmadı güvenin kalmadı hatrın nefretim oldu ismin bende
GeCeveKaN
Konu: Dj Ates - Senden Sonrası Yok Salı Ara. 23, 2008 6:02 pm
Dj Ates - Senden Sonrası Yok
Sen gönlümün prensesi Sen yüreğimin tek sesi Unuttum bak herkesi Senden sonrası yok
Ellerin elime değmeli Sevmeli delice sevmeli Ömrümü önüne sermeli Senden sonrası yok
Kalbime bir hançer vurdum ilk görüşümde ben tutuldum onu gönlüme göre yazmış yüce rabbim ben ona aşık oldum ruhuma işledi çıkmadı asla gülmedi kaderim ben ona yanarım anla sevdim her güne feryat işte bu fırsat buydu gerçek maksat ellerim sana bakan gözleri oydum kıskandım ben onları hor gör kalmadı derman yazmadı ferman gözlere kankam bıkmadı aşktan yılmadı kalbim dönemdi gönlüm sormadı bir gün varmı ki gönlün hergece öldüm kaç kere gömdün bin kere gördüm bitti bu ömrüm kalbimi verdim ben sana yar naz etme sevgini küsme zararım senden bir günlük aşk istemedim seveceksin ölene kadar kan ağladım ben her gece kaybetmek korkusu çöktü içime vede aklıma seni hapsettim müebbet kalacak şüphen hiç olmasın aşkımdan yana bak bu riyakar hayatta etkar bilemedin ama ben isyankar çabalarım başka sıkılmam asla seviyorum hala sensin en ala işte bu mana kapandı yaram sensiz dünya yapamam bak bana kalmadı sabrım sen oradayken dayanamaz oldum beni anla�
Sen gönlümün prensesi Sen yüreğimin tek sesi Unuttum bak herkesi Senden sonrası yok
Ellerin elime değmeli Sevmeli delice sevmeli Ömrümü önüne sermeli Senden sonrası yok
3 yıl oldu tanıyalı ben seni şükürler olsun rabbime bin kez görmeye mecbur tuttum kendimi resmine bakmadan yatmadım birkez örnek almalı bendeki sevgiyi sevmeli aşkını candan herkes değerini bilmeli sevginin zaten bilemezsem eğer beni terk et bir gece vakti kendime sordum cevabı resmine bakarak aldım bir gece vakti düşünüp durdum kendimi sensiz yollara saldım anladım sonra kaderim sensin olmayı denedim olmadı sensiz sakladım içime sığmadı sevgin itiraf ettim aşkım sensin. 3 yıla kalmaz bitecek dediler bendeki sevgini hiç görmediler dağlara çıkarak taşları delsem ölsem orda yine görmezler beklide bendeki sevgini aşkını değerini kıskanan kişiler bunlar nedense pekte dinlemez oldum sen varsın ya konuşamaz onlar nefesini nefesime ölümüne çektim gerisine ötesine ben yemin ettim sonsuza gittim yeminiz olsun ikimizin ortak soy ismi olsun mezarda bitmez denilen bir aşk yaşamak isterim bir tek senle olamam sensiz sen ise bensiz tek dileğim evlen benimle�
GeCeveKaN
Konu: Dj Ates - Seni Kalbime Gömerim Çarş. Ara. 24, 2008 3:31 pm
Dj Ates - Seni Kalbime Gömerim
Varligin bana yetmiyorken yokluguna dayanamam Sen beni bir gün unutursan inan ben yasiyamam Ellerini tutmasam gözlerine bakmasam sacinida oksamasam ölürüm ben ölürüm o zaman
Seni seviyorum seni istiyorum Seni bekliyorum sensiz olamiyorum Sen benim askim sen benim canimsin Yüregim senindir bedenimde kalsin (x2)
ölürüm ben senin yolunda ölmesem girerim koynuna Sevdim seni bir kere Ölürüm ben senin yoluna Seviyorum seni hemde divane gibi özlüyorum tenini cöldeki su misali Hasretin aci verdi bana kapandim odama Elimde sigara agzimda bira Ates gibi tenim yüregim oldu kara Seni cok sevdim bakmadin bana Tüm yollari kapa baskasi giremez aramiza Seviyorum dedim sevdim ölürüm dedim oldum senin yolunda Sevgim oldu bana izdirap Sen sevgimi bu yollara biraktin ben senin elinden Ama gemi benim batirirsan bu sevdayi kalbime gömerim Batirirsan bu sevdayi seni kalbime seni kalbime gömerim
Seni seviyorum seni istiyorum Seni bekliyorum sensiz olamiyorum Sen benim askim sen benim canimsin Yuregim senindir bedenimde kalsin (x2)
ölürüm ben senin yolunda ölmesem girerim koynuna Sevdim seni bir kere Ölürüm ben senin yoluna Seviyorum seni hemde divane gibi özlüyorum tenini cöldeki su misali Hasretin aci verdi bana kapandim odama Elimde sigara agzimda bira Ates gibi tenim yüregim oldu kara Seni cok sevdim bakmadin bana Tüm yollari kapa baskasi giremez aramiza Seviyorum dedim sevdim ölürüm dedim oldum senin yolunda Sevgim oldu bana izdirap Sen sevgimi bu yollara biraktin ben senin elinden Ama gemi benim batirirsan bu sevdayi kalbime gömerim Batirirsan bu sevdayi seni kalbime seni kalbime gömerim
Seni seviyorum seni istiyorum Seni bekliyorum sensiz olamiyorum Sen benim askim sen benim canimsin Yuregim senindir bedenimde kalsin (x2)
GeCeveKaN
Konu: Dj Ates - Sevenler Gece Olur Çarş. Ara. 24, 2008 3:38 pm
Dj Ates - Sevenler Gece Olur
Bir tek sen varsin su kalbimde Gorulmez yaziyla yazdim yuregime Hastayim senin ben bakisina gulusune Ne yapayim guzelim vurulmusum birkere Anlasana artik tapiyorum sana Icinden gecenler viz gelir bana Seviyorum asigim vurgunum bakisina Kac kere soyliyecem ben bunu sana
Tam tanisacagiz gulecegiz derken Ayrilik biletini cikardin birden Yasin daha cok genc Giyemezsin sen kefen Beni terk edemezsin bukadar erken Eger sen olursen bende olecegim Beyaz kefen giyersen inan bende giyecegim Sen beni birakip mezara girersen Seninle birlikte bende gelecegim
Alirim silahi dayarim kafama Inanki dusunmem son veririm hayatima Birakamazsin beni gidemezsin asla Yeminimiz vardi bunu hatirlasana Senin icin yasadim simdiye dek dunyada Yerin dibine batsin sensiz dunya Unutmami bekleme unutamam seni Birakma lutfen hastaliga kendini Sensiz toprakta yasanir mi saniyorsun Eger boyle saniyorsan yaniliyorsun Seni cok sevdigimi sende biliyorsun Bildigin halde uzmeyi seviyorsun Birakirsan sen beni kotu olacak sonun Karanliga donecek aydinlik yolun Olemezsin sen olemezsin asla Caresizce bagladin iki elim iki kolum
Bayragi bayrak yapan ustundeki kandir Beni hayatta tutan icimdeki sevdandir Yaniyorum askinla tapiyorum sana Senin sevdan icimde yilanli sarapti Uzme bu seven kalbi inanki yaziktir Bile bile olmek Allahina isyandir Donecegim diye sen kendini kandir Oyun oynamiyoruz bu yaptigin gunahtir Birakip gidersen yikilacagim Acilar seninle kapilacagim Bu askin yolunda kaybolacagim Kursunlari sikarak canima kiyacagim Bebegim birtanem melegim gultanem Cicegim prensesim nartanem Dayanamiyorum bebegim lutfen Birakipta gitmene inan izin veremem
Beni benden aldi o guzel gozlerin Tutulmayi bekliyor bombos ellerim Sahibini istiyor agliyarak kalbim Herzaman ki yerimizde seni beklemekteyim Hayatimin anlami sensin bebegim Dunyada yasamayi sen ogrettin Sensiz hayati ben neylerim Bir tek sen varsin benim icin
[siir] Yine sonu gelmeyen bir gece Yine bitmeyen bir sensizlik Yildizlara sor onlar sahit Sevenler gece olur Bunu ceken bilir BEN bilirim ben…
maniax
Konu: Dj Ateş ft Mc Güneş - Acımıyorsan Çarş. Ara. 24, 2008 4:04 pm
Dj Ateş ft Mc Güneş - Acımıyorsan
Tek tesellim kaldı o da hayalin Onuda al eğer acımıyorsan Hiç düşünme beni ne olur halim Hep uzaklarda kal acımıyorsan
Yaktın sevgi dene duygularımı Yıktın dağlar gibi umutlarımı Çaldın bugünümü yarınlarımı Gel canımıda al acımıyorsan
Unutmak istesen unutulmuyor Seven gönül sözle avutulmuyor Bir kadeh boşalıp biri doluyor Kır kadehleride acımıyorsan
maniax
Konu: Geri: Dj Ateş şarkı sözleri Çarş. Ara. 24, 2008 4:06 pm
Dj Ateş ft Mc Güneş - Akrep Darbesi
İşte geldim repimle,karşınızdayım zehirimle,sessiz dururum arkadan vururum,bana kötülük yapanı elbet sonunda bulurum. Gece gündüz dertliyim,hiçmi yok benim sevenim,ne kadar iyi niyetli olursam yinede olmuyor gerçek sevenim.Şimdiyece sustum artık konuşuyorum,yetti bu kadar haksızlık,yaşadığım yalnızlık,dayanamıyorum artık,dayanamıyorum... Kötülük bende değil biliyorum,ama yine ben acılardayım anlamıyorum,birini seviyorum karşılığını alamıyorum,hiçmi sevilmeyi hak etmiyorum,tamam kimse sevmesin beni sevilmeyi istemiyorum... Artık bende iyi olmayacağım,olur olmaz herkesi sırtından vuracağım,ben bunu yaşadım başkalarınada yaşatacağım.Beni buna zorlayan sizssiniz,sürekli beni terslediniz,Akrep darbesini göreceksiniz,nerden sokulduğunuzu bilmeyeceksiniz, ben çok çektim sizde çekeceksiniz,gerçek kötülük neymiş yakında göreceksiniz... Sevgilim dedim aldattı beni,dostum dedim vurdun beni ama unutmadım bana yaptığınız şerefsizliği.Akrep darbesi sizleride vuracak,dünyanız sayemde kapkaranlık olacak.Sonuçta bir akrep erkeğiyim,hayatınızı bir kalemde silerim,hiç acımam kalbinizi delik deşik ederim,hiç pişmanlık duymam aksine gülerim,çünkü ben bir akrepim...
maniax
Konu: Dj Ateş ft Mc Güneş - Allahım Neydi Günahım Çarş. Ara. 24, 2008 4:08 pm
Can yoldaşım arkadaşım Kaderimdi sen yazmıştın Ben nerde yanlış yaptım Bitti dünyam ziyan oldum ziyan
Ah bir anlasam nerede nerede nerede Ben nerde yanlış yaptım Mumlar yakmıştım yalvarmıştım Sen yazmıştın olabilirdi Sevgi yeterdi sen kaldırdın Allah'ım Ben nerde yanlış yaptım Allah'ım
maniax
Konu: Dj Ateş ft Mc Güneş - Anılar Çarş. Ara. 24, 2008 4:11 pm
Dj Ateş ft Mc Güneş - Anılar
Bu akşam içimde hüzün var Gözümde canlandı anılar Ağlamak istiyorum, haykırmak istiyorum Bu akşam içimde hüzün var
Sensiz geçmiyor bu akşamlar Gözümde dinmiyor arzular Kavuşmak istiyorum, sarılmak istiyorum Bak bizi bekliyor anılar
Anılar, anılar, şimdi gözümde canlandılar Anılar, anılar, beni bu akşam ağlattılar
Benden uzak durma ne olur Bu kalbi sensiz taşıyamam Artık benim olmasan bile Seni görmeden yaşayamam
Yüzünü görmeliyim Sesini duymalıyım Anıları yaşamalıyım
Anılar, anılar, şimdi gözümde canlandılar Anılar, anılar, beni bu akşam ağlattılar
maniax
Konu: Dj Ateş ft Mc Güneş - Zor Bundan Sonra Çarş. Ara. 24, 2008 4:19 pm
Dj Ateş ft Mc Güneş - Zor Bundan Sonra
Seninle kopardık bütün bağları,herşey bitti artık bil bundan sonra,kırıldı gönlümün umut dalları,kendine bir sevgi bul bundan sonra.Geçmişi bir düşün yalnız kalırsan maziyi hatırla zaman bulursan,neyleyim sevgilim pişman olursan,başını taşlara vur bundan sonra.Kurtuldum kurtuldum senden böylece,ibadet başlattım artık her gece,dualarla böyle mutluyum bence,tanrıyla aramda aşk bundan sonra. Bitmesin isterdim umutlarımız,bitmesin isterdim duygularımız,ne çıkar sel olsa göz yaşlarımız,yeniden başlamak zor bundan sonra,zor zooor zor bundan sonra...